Cariere

Doriţi sa evoluaţi într-un mediu dinamic si internaţional, cu femei şi barbaţi pasionaţi, în serviciul clienţilor lor? Alăturaţi-vă echipei Euromaster.

Scrisoare către viitorii noştri colegi

Stimată Doamnă, Stimate Domn,

Alăturarea la colectivul Euromaster înseamnă integrarea într-o societate de anvegură europeană, preocupată de garantarea celor mai bune servicii clienţilor săi. Această dorintă o regăsim şi în atenţia cu care tratăm femeile şi bărbaţii din compania noastră. Departamentul de resurse umane se angajează sa vă ofere cele mai bune condiţii de dezvoltare profesională, acordând atenţie evoluţiei competenţelor şi carierei dumneavoastră.

Mediul nostru internaţional, diversitatea clienţilor noştri, a serviciilor noastre şi, prin urmare, a meseriilor noastre sunt într-adevăr atuuri sigure pentru a va oferi oportunităţi optime de evoluţie.  

A contribui împreună la reuşita Companiei înseamnă şi a respecta valorile şi conduitele care contribuie la satisfacerea clienţilor şi a salariaţilor, un punct de referinţă în domeniul nostru de activitate.   

Mulţumim pentru atenţia acordată Companiei noastre.

Formare continuă

Conştient de evoluţiile permanente ale mediului şi meseriei noastre, Euromaster se angajează să-şi formeze continuu echipele, pentru a le pregăti şi a le însoţi în aceste schimbari.  

Acordăm o deosebită importanţă formării personalului nostru pentru a garanta cea mai bună calitate a serviciilor pentru Clienţii nostri.

Siguranţa angajaţilor noştri, ascultarea lor şi sfaturile pe care le oferim acestora constituie o prioritate pentru noi.