Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)

 

Întreținerea TPMS

Toate vehiculele noi sunt echipate cu un sistem de monitorizare a presiunii din anvelope (Tyre Pressure Monitoring System = TPMS), conform legii. Acest senzor de presiune duce la un condus mai sigur și economii semnificative de combustibil , reprezentând un pas înainte pentru șoferi . La EUROMASTER ne asigurăm că primiți beneficii complete cu întreținere dedicată.

 

Creșterea duratei de viață a anvelopelor cu 8000 de kilometri

Există o presiune recomandată pentru fiecare anvelopă. Prin monitorizarea presiunii în tmp real, un TPMS care funcționează ireproșabil va face diferența: 

  • Siguranță crescută
  • Confort crescut la condus
  • Economie de carburant
  • Prelungirea duratei de viață a anvelopei
  • Mediu mai curat

 

Un mare plus la serviciile noastre

În centrele Euromaster, mașinile echipate cu TPMS au parte de atenție sporită. Asta presupune timp mai mult petrecut la mașina dumneavoastră pentru luni de condus mai bun.

În cazul service-urilor care oferă servicii de calitate superioară, verificarea senzorului de presiune ar trebui să fie o practică obițnuită. Tehnicienii noștri testează valvele înainte de a le atinge, le verifică, schimbă părți din ele și le reprogramează dacă este cazul.

Mergeți la un service EUROMASTER pentru a vă schimba anvelopele? Includem 6 noi acțiuni în procedurile noastre pentru a transfera valvele electronice pe noile anvelope și a le face să funcționeze corespunzător.

Respecți legea, ești pe drumul cel bun!

 

Ești pe mâini bune

Credem că TPMS nu ar trebui să fie alt termen tehnic necunoscut de șoferi. De fapt, este o îmbunătățire semnificativă adusă vehiculelor. Așadar simțiți-vă liberi să abordați acest subiect când ne vizitați sau sa ne întrebați despre operațiunile de întreținere… Și aruncați o privire aici, am pus la un loc întrebările adresate nouă de către șoferi.

 

Care sunt operațiunile implicate în întreținerea TPMS?

 

 

« Înapoi la lista noutăţilor