Brandurile în care avem încredere

Sava

 

Anvelope de Calitate Europeană

Achiziţionând anvelope Sava, ştiţi că faceţi alegerea potrivită; alegeţi calitatea cu rădăcini puternice în moştenirea europeană şi dusă mai departe de tehnologia Goodyear.

Calitatea Sava şi performanţa bună a unei anvelope pot fi obţinute la un preţ rezonabil. Acest lucru reprezintă o asigurare a faptului că aţi făcut o achiziţie convenabilă şi , în acelaşi timp, sigură.

Anvelopele Sava sunt fabricate de personal cu experienţă şi înaltă pregătire, cu ajutorul celor mai avansate echipamente de producţie. Înainte de a fi expediate către alte zone ale Europei, toate anvelopele Sava sunt supuse unor teste riguroase de control al calităţii, în cadrul unităţii de producţie din Slovenia. Puteţi fi sigur că fiecare anvelopă achiziţionată de la Sava respectă standardele stricte de calitate, lucru care permite companiei Sava să ofere Garanţia Calităţii Sava pentru toate anvelopele comercializate.


Toate anvelopele Sava pentru turisme sunt garantate în ceea ce priveşte defectele legate de fabricaţie, material sau proiectare, conform condiţiilor de garanţie a anvelopelor Sava, prezente în zona EMEA. Intrebaţi la Euromaster despre termenii şi condiţiile garanţiei aplicabile în România.