Campanie Sell Out anvelope MICHELIN Compact line

 
 

Perioada campaniei: Aprilie- Iunie 2021

Produse participante in campanie: toata gama de anvelope Compact Line marca Michelin

Mecanismul campaniei pentru utilizatori finali:

Pentru fiecare set de 2 (doua) anvelope Compact Line marca Michelin achizitionat in perioada 01.04 – 30.06.2021, utilizatorii finali  vor avea oportunitatea sa aleaga 1 (un) produs cadou dintr-o lista prestabilita de 2 produse personalizate cu logo Michelin

- Campania se adreseaza exclusiv utilizatorilor finali, asadar vanzarile efectuate de dealer catre subdealeri nu vor fi luate in considerare

- Produsele cadou vor fi predate prin intermediul Euromaster Romania. Acestea vor fi trimise participantilor calificati in maximum 60 zile de la incheierea campaniei. Cate un proces verbal de Predare-Primire trebuie semnat intre Euromsater Romiania si Utilizatorul Final. O copie a fiecarui proces verbal va fi trimisa catre Michelin.

  1. Anvelopele vor fi livrate in limita stocului disponibil
  2. Michelin isi rezerva dreptul de a modifica campania, daca este necesar
  3. Imaginile sunt cu titlu indicativ
  4. Produsele cadou nu pot fi schimbate in bani
  5. Campania este organizata de catre Michelin Romania S.A.
  6. Copiile facturilor Sell Out vor avea toate datele cu caracter personal anonimizate (dealerul va anonimiza toate datele cu caracter personal de pe facturi inainte de a le trimite catre Michelin)
  7. In cazul in care dealerul transmite orice date cu caracter personal catre Michelin (inclusiv procesul verbal de predare- primire) dealerul trebuie sa se asigure ca a parcurs toti pasii in conformitate cu legislatia aplicabila, pentru a putea transmite in mod legal astfel de date (ex. Informarea subiectului, inclusiv persoana fizica, obtinerea consimtamantului, etc.)
  8. Dealerul va colecta si comunica catre Michelin datele cu caracter personal ale participantilor atunci cand va semna procesul verbal de predare- primire a premiilor, in concordanta cu acordul scris.