Campanie anvelope de vara MICHELIN

 
 

Cumpara 4 anvelope de vara MICHELIN, inclusiv CrossClimate, si castigi garantat un voucher de carburant in valoare de 100 RON.

Ce trebuie sa faci:

  1. Achizitionezi 4 anvelope de vara MICHELIN, inclusiv CrossClimate, din punctele de vanzare EUROMASTER
  2. Inregistreaza-te pentru un voucher de carburant garantat prin intermediul website-ului www.performanta.michelin.ro sau prin posta
  3. Validarea / Respingerea inregistrarii
  4. Obtii voucherul de carburant prin curier

 

Inregistrarea online se face la adresa www.performanta.michelin.ro sau prin posta la CP 2, OP 15 , Bucuresti

Datele necesare pentru o inregistrare valabila:

  • Date personale - prenume, nume, numar de telefon
  • Factura - copie digitala pentru inregistrare online sau copie tiparita + fluturas semnat pentru înregistrare prin posta.

Factura originala trebuie sa fie pastrata pentru validarea premiului.

Validarea / Respingerea inregistrarii se face in decurs de 21 de zile de la inregistrare: prin e-mail pentru inregistrari online sau prin telefon / e-mail pentru inregistrari prin posta.
In cazul validarii, mesajul va include detalii despre serviciul de curierat care urmeaza sa livreze voucherul de carburant.
Un singur participant poate castiga un singur premiu pe parcursul perioadei de campanie, chiar daca achizitia depaseste 4 anvelope sau inregistreaza mai
multe achizitii.

Voucherul de carburant se va livra in decurs de maximum 3 luni de la confirmarea valabilitatii de inscriere in promotie.

Persoane care nu pot participa la promotie:

  1. Societatile (comerciantii de anvelope) care vand produsele MICHELIN si care participa la această Campanie Promotionala nu se pot inregistra pentru a primi voucherul de carburant, acestea neavand dreptul la premii.
  2. Angajatii Organizatorului, Agentia publicitara, alti subcontractanti implicati in desfasurarea Campaniei, precum si societatile care distribuie produsele organizatorului si rudele apropiate ale acestora nu vor avea dreptul de a participa la Campanie.

Perioada Campaniei: 01 Aprilie - 31 Mai 2018.