Noutăţi

 • Euromaster este cel mai mare distribuitor al anvelopelor produse de grupul MICHELIN. In portofoliul nostru se găsește o selecție generoasă de pneuri care cuprinde toate marile brand-uri ale acestei industrii. La Euromaster, suntem gata să vă ajutăm să găsiți anvelopa ideală pentru camionul dumneavoastră.

   
 • Serviciul de intervenție în trafic reprezintă o asigurare pentru clienții Euromaster, cu flotă de camioane. Indiferent unde se petrece incidentul, care afectează buna funcționare a anvelopelor, rezolvarea problemei este la un telefon distanță. Euromaster vine în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră. Vă suntem alături atât în România, cât și în alte 16 state europene.

   
 • Recanelarea benzii de rulare este o operaţiune care reproduce profilul iniţial al anvelopei de camion, prelungind potenţialul de aderenţă a anvelopei şi păstrând performanţele sale. Operaţiunea este autorizată de codul rutier, recomandată de producători şi permite o creştere importantă a randamentului kilometric. La Euromaster, ne place să credem că prin serviciile pe care le prestăm cu profesionalism, reușim să aducem valoare afacerii clienților noștri, prin creșterea randamentului kilometric.

   
 • Euromaster înseamnă atât anvelope, cât și întreg setul de operațiuni implicate de întreținerea autovehiculelor. Centrele Euromaster sunt specializate în servicii dedicate camioanelor, iar tehnicienii noștri realizează un amplu pachet de activități de întreținere esențial pentru funcționarea camioanelor în condiții optime. Suntem gata să vă oferim servicii şi sfaturi astfel încât să puteţi obţine maximum de siguranţă, de kilometri şi de satisfacţie de la maşina dumneavoastră.

   
Pagini:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »