Noutăţi

 • Recanelarea benzii de rulare este o operaţiune care reproduce profilul iniţial al anvelopei de camion, prelungind potenţialul de aderenţă a anvelopei şi păstrând performanţele sale. Operaţiunea este autorizată de codul rutier, recomandată de producători şi permite o creştere importantă a randamentului kilometric. La Euromaster, ne place să credem că prin serviciile pe care le prestăm cu profesionalism, reușim să aducem valoare afacerii clienților noștri, prin creșterea randamentului kilometric.

   
 • Euromaster înseamnă atât anvelope, cât și întreg setul de operațiuni implicate de întreținerea autovehiculelor. Centrele Euromaster sunt specializate în servicii dedicate camioanelor, iar tehnicienii noștri realizează un amplu pachet de activități de întreținere esențial pentru funcționarea camioanelor în condiții optime. Suntem gata să vă oferim servicii şi sfaturi astfel încât să puteţi obţine maximum de siguranţă, de kilometri şi de satisfacţie de la maşina dumneavoastră.

   
 • Euromaster înseamnă anvelope și întreținerea autovehiculelor. Oferim servicii de montare/demontare anvelope pentru toate tipurile de autovehicule. În sezonul de iarnă, peste 1.500 de vehicule sunt echipate zilnic cu pneuri noi. Acest serviciu este disponibil în Centrele Euromaster din toata țara. Caută cel mai apropiat centru Euromaster și schimbă-ți anvelopele înainte de prima ninsoare!

   
 • 03.12.2019

  Hotel de anvelope

   

  Schimbaţi-vă anvelopele de vară o dată cu începerea sezonului rece şi noi vă oferim depozitarea lor în condiţii optime. Euromaster oferă clienților posibilitatea de a depozita nvelopele pe termen lung. Acesta sunt identificate şi păstrate în siguranţă, în cele mai optime condiții. Serviciul Hotel Anvelope este disponibil în Centrele Euromaster din orașul tău .

   
 • Euromaster înseamnă Servicii Anvelope, și nu numai. Profesionalismul de care am dat dovadă ne-a ajutat să câștigăm încrederea pieței, astfel că ne-am lărgit domeniul de activitate, oferind acum și servicii de întreținere autovehicule, geometrie, ITP, revizie auto și multe altele. Alege EUROMASTER pentru mașina ta și ești PE MÂINI BUNE!

   
Pagini:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »