Noutăţi

  • Hanovra, martie 2018. În acest an, Continental și-a extins gama de anvelope de vară și mai mult. Noul portofoliu include peste 210 articole noi. Au fost lansate dimensiuni noi pentru mașinile sport, autoturismele de clasă medie și de lux, mini și subcompacte. Așadar, producătorul german de anvelope oferă acum cea mai largă gamă de anvelope pentru autoturisme, (...)

     
  • Agraria este primul târg pe care DLG Intermarketing SRL l-a organizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol numărul 1 al Transilvaniei. Ajunsă la cea de a 24-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 19 - 22 Aprilie 2018, î (...)

     
  •     Hanovra, 2 martie 2018. În testul pentru anvelope de vară desfășurat anul acesta de revista pentru autoturisme AutoBild allrad (No. 4/18), modelul ContiSportContact 5 SUV a fost cotat ca „cel mai bun din cadrul testului”, după o serie de teste pe suprafețe umede și uscate și off-road. Tipul de anvelope dezvoltat de Continental în Han (...)

     
Pagini:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »