Noutăţi

 • MICHELIN® înseamnă mai mult decât un simplu nume. MICHELIN® este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial - produce și comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane, biciclete și motociclete, utilaje de teren, escavatoare de mare tonaj, camioane și navete spațiale. Încă de la î (...)

   
 • Mulţumită noilor etichete, clienţii obişnuiţi vor fi în măsură să facă mai uşor diferenţa dintre o anvelopă performantă şi una neperformantă. Etichetarea energetică a pneurilor a devenit obligatorie în toate statele Uniunii Europene. Cele 3 criterii cheie care se găsesc pe toate etichetele energetice sunt: - rezistența pneului la rulare - aderența pneului pe teren umed - nivelul zgomotului produs.

   
 • Euromaster este cel mai mare distribuitor al anvelopelor produse de grupul MICHELIN. In portofoliul nostru se găsește o selecție generoasă de pneuri care cuprinde toate marile brand-uri ale acestei industrii. La Euromaster, suntem gata să vă ajutăm să găsiți anvelopa ideală pentru camionul dumneavoastră.

   
 • Serviciul de intervenție în trafic reprezintă o asigurare pentru clienții Euromaster, cu flotă de camioane. Indiferent unde se petrece incidentul, care afectează buna funcționare a anvelopelor, rezolvarea problemei este la un telefon distanță. Euromaster vine în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră. Vă suntem alături atât în România, cât și în alte 16 state europene.

   
Pagini:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »