Noutăţi

 • În ultimul secol, KLEBER® a construit o relație de încredere și loialitate cu clienții săi. Compania de anvelope KLEBER® își are originea în fabrica deschisă de BFGoodrich®, în anul 1910, în orașul Colombes din Franța, destinată producției de anvelope cât și a altor produse din cauciuc. Odată cu sfârșitu (...)

   
 • BFGoodrich® înseamnă mai mult decât un simplu nume. Este un simbol al pasiunii, al efortului și al devotamentului, esențiale pentru un deschizător de drumuri în materie de performanță. Moștenirea BFGoodrich® dovedită oriunde și oricând. De peste 115 ani.

   
 • MICHELIN® înseamnă mai mult decât un simplu nume. MICHELIN® este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial - produce și comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane, biciclete și motociclete, utilaje de teren, escavatoare de mare tonaj, camioane și navete spațiale. Încă de la î (...)

   
 • Mulţumită noilor etichete, clienţii obişnuiţi vor fi în măsură să facă mai uşor diferenţa dintre o anvelopă performantă şi una neperformantă. Etichetarea energetică a pneurilor a devenit obligatorie în toate statele Uniunii Europene. Cele 3 criterii cheie care se găsesc pe toate etichetele energetice sunt: - rezistența pneului la rulare - aderența pneului pe teren umed - nivelul zgomotului produs.

   
Pagini:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »