MICHELIN® - Mai mult decât un simplu nume

 

MICHELIN® înseamnă mai mult decât un simplu nume.

MICHELIN® este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial - produce și comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane, biciclete și motociclete, utilaje de teren, escavatoare de mare tonaj, camioane și navete spațiale.

Încă de la înființare, MICHELIN® s-a străduit să se dezvolte continuu și să răspundă nevoilor societății. Prin aceasta, a devenit cel mai mare producător de anvelope și poate fi găsit în întreaga lume. MICHELIN® deține 71 de unități de producție în 19 țări din întreaga lume și peste 129.000 de angajați.

Anvelopele MICHELIN® sunt clasificate drept anvelope premium: combină inovația, siguranța și performanța de la primul până la ultimul kilometru.

Cu peste 100 de victorii în Formula 1 și de două ori Campion Mondial la categoria Constructorilor, astăzi, MICHELIN® este unul dintre fabricanții cu cele mai multe recompense în domeniu.

Și dacă adăugăm la toate aceste victorii și recordul mondial de viteză, realizat cu o medie de peste 400 KM/h, record ce nu a mai fost niciodată atins în timpul încercărilor de Formula 1 pe suprafața unui lac sărat cu o mașină BAR Honda, atunci se înțelege repede de ce anvelopele MICHELIN® sunt atât de respectate.

Timp de mai multe decenii, MICHELIN® și-a asumat angajamentul de a dezvolta și îmbunătăți performanțele anvelopelor noastre: a creat peste 3500 de modele de anvelope și a colaborat strâns cu cele mai renumite mărci de mașini din întreaga lume.

Brand-ul puternic pe care producătorul de anvelope MICHELIN® l-a construit în cei peste 120 de ani de activitate, continuă să îi consolideze poziția importantă pe care o ocupă în piața mondială. Unul dintre principalii lideri tehnologici cu o impresionantă putere inovatoare, reușește să dezvolte modele de anvelope performante care să îl surprindă și să îl cucerească pe conducătorul auto.

Când vine vorba de siguranță, și nu numai, inginerii de la MICHELIN® sunt profund implicați în domeniul inovației, și nu neglijează nici un detaliu atunci când concep un nou model de anvelopă. În ultimii ani, inginerii de la MICHELIN® lucrează din greu nu numai pentru longevitatea anvelopelor, ci și pe durabilitatea caracteristicilor lor de performanță. Prin urmare, MICHELIN® se străduiește, în orice mod, să sublinieze eficiența utilizării anvelopei într-o stare uzată.

 

Anvelopele MICHELIN®:

  • sunt recunoscute pentru ținuta de drum unică, care este remarcabilă în viraje în condiții de acvaplanare, dar și pentru rezistența lor la temperaturile cele mai ridicate;
  •  excelează în testele de siguranță și calitate impuse de autoritățile din domeniul auto, garantând o aderență crescută indiferent de suprafața de rulare;
  • au fost testate în combinație cu toate dimensiunile de jante, ele păstrându-și mereu proprietățile, de la primul kilometru până la ultimul kilometru;
  • oferă aceleași performanțe pe toată durata de viață a anvelopei: în siguranță cu anvelope noi, în siguranță cu anvelope rulate, indiferent de vreme;
  • utilizatorii anvelopelor MICHELIN® parcurg mai mulți kilometri cu anvelopele lor în deplină siguranță;
  • calificative foarte bune pentru frânarea pe suprafețe umede;
  • și mai multă aderență pe suprafețe umede sau uscate;
  • consumul de combustibil poate fi redus cu până la 4%; acesta depinde de rezistența la rulare a anvelopelor, care se diminuează odată cu uzura acestora;
  • se reduce cantitatea de deșeuri eliminată în mediu; în Europa, anual s-ar degaja cu 6,6 milioane de tone mai puțin CO₂.

Fiind unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, brand-ul MICHELIN® este sinonim pentru conducătorii auto cu anvelope performante, siguranță, fiabilitate, durabilitate, tehnologie, inovație și încredere. Această încredere sporită pe care șoferii o alocă grupului MICHELIN® se reflectă în loialitatea acestora an de an indiferent de poziția geografică.

MICHELIN® își păstrează valorile insuflate inițial de către fondatorii săi și continuă să își lase amprenta global prin gama sa diversificată de modele de anvelope de vară, anvelope iarnă și anvelope all season.

Anvelopele franțuzești MICHELIN® au câștigat încrederea consumatorilor în peste 170 de țări, deoarece semnătura MICHELIN® este o garanție a fiabilității, securității, îndrăznelii, dar nu în ultimul rând, a respectului față de mediu.

MICHELIN® – În Siguranță cu Anvelope Noi, În Siguranță cu Anvelope Rulate, Indiferent de Sezon!

 

Pentru ofertă de preț MICHELIN® , vă așteptăm în punctele noastre de lucru.

 

 

 

« Înapoi la lista noutăţilor