KLEBER® - în topul preferințelor consumatorilor europeni

 

În ultimul secol, KLEBER® a construit o relație de încredere și loialitate cu clienții săi.

Compania de anvelope KLEBER® își are originea în fabrica deschisă de BFGoodrich®, în anul 1910, în orașul Colombes din Franța, destinată producției de anvelope cât și a altor produse din cauciuc.

Odată cu sfârșitul celui de-al doilea război mondial, relațiile dintre fabrica din Europa și compania mamă din Statele Unite – BFGoodrich® – încep să se stingă treptat, astfel că ia naștere o companie total nouă, incluzând actualul nume și un nou logo.

KLEBER® a prezentat în cadrul PARIS MOTO SHOW din 1951, un nou produs vital pentru dezvoltarea industriei de anvelope, și anume prima anvelopă dotată cu tub interior integral.

Din 1981, marca de anvelope KLEBER® aparţine grupului MICHELIN®. Tot în acest an, Michele Mouton este vice-campion la Campionatul Internațional de Raliu cu anvelopele KLEBER®.

Pe la mijlocul anilor 1980, după excepționalele rezultate în lumea motor-sportului, MICHELIN® a continuat să se bucure de un succes mult mai mare, de această dată, pe piața automobilelor pentru pasageri.

În anul 1994, compania a semnat un acord de colaborare cu producătorul de automobile Renault, unde anvelopele KLEBER® au fost livrate ca echipament omologat pentru automobilul Renault Twingo.

La începutul noului mileniu (1999-2000) KLEBER® lansează anvelopele KLEBER® Viaxer și Dynaxer, iar în 2003 – anvelopele KLEBER® PROTECTIS. Modelul Dynaxer era caracterizat de o structură direcțională, aceasta reprezentând o altă inovație importantă în istoria KLEBER®, astfel încât, generațiile ulterioare ale KLEBER® Dynaxer sunt disponibile și în prezent.

În anul 2004-2007, grupul francez lansează anvelopele KLEBER® Dynaxer HP2, Hydraxer și Transpro.

În 2007, boxerul își face intrarea oficială în comunitatea KLEBER®, iar în 2012 devine noua identinate vizuală KLEBER®.

Începând cu anul 2009, compania lansează noua anvelopa KLEBER® Dynaxer HP3, iar în 2010 - anvelopele all-season KLEBER® Quadraxer.

În 2011, fabricantul francez KLEBER® a sărbătorit un secol de la crearea. De-a lungul acestul secol, KLEBER® a inovat adesea lumea anvelopelor menționând în special invenția sa din 1951 – a anvelopei tubeless.

De 100 de ani, anvelopele KLEBER® sunt sinonime cu liniştea şi siguranţa pentru utilizatori. Fabricantul francez garantează conducerea vehiculelor în deplină siguranţă, datorită avantajelor acestei mărci:

  1. Siguranţa pe carosabil umed.
  2. Protectis, tehnologia exclusivă anti-pana a anvelopelor KLEBER®.

Cele două atuuri menționate fac ca această marcă cunoscută în toată Europa să fie unul din liderii de pe piaţa anvelopelor.

KLEBER® își propune să ușureze viața pe toată durata anului, motiv pentru care oferă anvelope fiabile de vară, de iarnă și all-season, foarte rentabile.

Astăzi, KLEBER® este pe locul 6 în topul preferințelor consumatorilor europeni, și indiscutabil, preferința pentru KLEBER® se datorează anvelopelor sale care răspund, toate, la cele 3 caracteristici de exigență:

  • fiabilitate
  • siguranță
  • comportament rutier elegant și silențios.

Pentru ofertă de preț KLEBER® , vă așteptăm în punctele noastre de lucru.

 

 

« Înapoi la lista noutăţilor