COVID-19 Informații pentru clienții Euromaster

 

COVID-19

Informații pentru clienții Euromaster

 

Stimati Clienți,

Siguranța face parte din ADN-ul Euromaster, care astăzi își asumă în fața clienților și a angajaților responsabilitatea de a le asigura cele mai bune condiții de activitate și a participa la încetinirea răspândirii exponențiale a Covid-19. Prin urmare, am luat măsuri importante pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștri și a clienților noștri, asigurând în același timp derularea activităților. În conformitate cu cerințele guvernului, aceste măsuri au fost adaptate la nivel național.

 

Angajamentul Euromaster pornește de la 4 principii:

 

1) Fără compromis în ceea ce privește siguranța.

2) Asigurăm un sprijin puternic și de încredere pentru vehiculele de urgență, cele medicale și cele logistice pentru a le permite să își gestioneze eficient operațiunile (vehicule de poliție, ambulanțe, vehicule de îngrijire, transport alimentar etc.)

3) Asigurăm un serviciu minim pentru continuitatea afacerii clienților Euromaster România

4) Pregătim procesul de recuperare al operațiunilor Euromaster România pentru momentul când activitățile vor reveni la ritmul normal

 

În prezent, toate centrele de servicii Euromaster sunt deschise clienților.

Puteți lua legătura cu persoana dumneavoastră de contact de la Euromaster România, ca de obicei, prin e-mail și telefoane mobile.

Infrastructura Euromaster garantează continuarea serviciilor oferite, fiind testată în acest sens. Cu toate acestea, solicităm înțelegerea dumneavoastră în cazul în care comunicarea sau gestionarea întrebărilor va dura mai mult decat de obicei.

Măsurile noastre includ ca majoritatea angajaților noștri din sediul central sa lucreze de acasă.

 

În ceea ce privește contextul, știm că putem conta pe dumneavoastră pentru a respecta gesturile de barieră atunci când interacționați cu echipele noastre.

 

Responsabilitatea, angajamentul și solidaritatea ne ghidează la toate nivelurile companiei pentru a vă sprijini în fața situației COVID-19.

 

                                                                                                                                                                                     Echipa EUROMASTER România

 

« Înapoi la lista noutăţilor