Ştergătoare de parbriz

Ştergătoarele maşinii dumneavoastră sunt deteriorate? Puteţi observa pe parbriz: striaţii, zone necurăţate, zgomote neobisnuite? Aveţi nevoie de ştergătoare noi.
Alte tipuri de gaseste produsele potrivite
 

Ştergatoarele maşinii dumneavoastră sunt deteriorate?
Puteţi observa pe parbriz: striaţii, zone necurăţate, zgomote neobisnuite? Aveţi nevoie de ştergătoare noi.

Înlocuirea acestora este un proces simplu. Experţii Euromaster vă recomandă înlocuirea lamelelor de cauciuc cel puţin o dată pe an. Curăţarea regulată a parbrizului cu produse adaptate acestui tip de suprafaţă prelungeşte durata de utilizare şi îmbunătăţeşte performanţa ştergătoarelor.

Oferta noastră cuprinde:
Perechea de ştergătoare noi
Montajul lor

vedeţi aici centrele unde este disponibil

Stergatoare de parbriz

 
 

Servicii Ştergătoare de parbriz

 • Verificare gratuită puncte de control

  Pentru siguranţa dumneavoastră, când veniţi cu maşina în service-ul din centrele Euromaster, experţii noştri vor verifica gratuit ma (...)

  Sfatul expertului

  Pentru a detecta din timp anumite probleme ale maşinii, se poate face o verificare vizuală a mai multor puncte de control: nivel ulei, anvelope etc.

   
 • Schimb ulei şi filtre

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin (...)

  Sfatul expertului

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an.

   
 • Amortizoare

  Amortizoarele sunt elemente cheie care trebuie verificate la întreținerea auto. Tehnicienii noștri controlează starea amortizoarelor pen (...)

  Sfatul expertului

  Pentru diminuarea acestor riscuri, Euromaster vă sfătuieşte să controlaţi amortizoarele auto la fiecare 80.000 până la 100.000 Km.