Lichid de parbriz

Lichidele noastre pentru parbriz asigură curăţenia perfectă nu numai parbrizului, dar şi a oricărei alte suprafeţe de sticlă, indiferent de anotimp.
Alte tipuri de anvelope
 

Vă doriţi un parbriz stralucitor?

Lichidele noastre pentru parbriz asigură curăţenia perfectă nu numai parbrizului, dar şi a oricărei alte suprafeţe de sticlă, indiferent de anotimp. Acest lucru contribuie la sporirea siguranţei dumneavoastră. La Euromaster, puteţi alege dintr-o gamă diversă de mărci şi arome.

vedeţi aici centrele unde este disponibil

 
 

Servicii lichid de parbriz

 • Verificare gratuită puncte de control

  Pentru siguranţa dumneavoastră, când veniţi cu maşina în service-ul din centrele Euromaster, experţii noştri vor verifica gratuit ma (...)

  Sfatul expertului

  Pentru a detecta din timp anumite probleme ale maşinii, se poate face o verificare vizuală a mai multor puncte de control: nivel ulei, anvelope etc.

   
 • Schimb ulei şi filtre

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin (...)

  Sfatul expertului

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an.

   
 • Amortizoare

  Amortizoarele sunt elemente cheie care trebuie verificate la întreținerea auto. Tehnicienii noștri controlează starea amortizoarelor pen (...)

  Sfatul expertului

  Pentru diminuarea acestor riscuri, Euromaster vă sfătuieşte să controlaţi amortizoarele auto la fiecare 80.000 până la 100.000 Km.