Acumulatori auto

Alegeti corect tipul de acumulator potrivit masinii sau motocicletei dumneavoastra (amperaj, dimensiuni).
Alte tipuri de acumulatori auto
 
 

 

Caranda Baterii este al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatoare din Romania. Echipa nostra este formata din specialisti cu o vasta experienta in producerea, instalarea si intretinerea bateriilor si acumulatoarelor.

Gama larga de baterii si acumulatoare pe care le oferim raspunde cerintelor auto, moto si de transport feroviar precum si diferitelor tipuri de aplicatii industriale care necesita acumulatoare stationare si de tractiune proiectate pe masura conform cerintelor dumneavoastra. Reteaua nostra de distributie si service acopera intregul teritoriu al Romaniei si este in continua dezvoltare.

Caranda Baterii investeste in protectia si conservarea mediul inconjurator, recicleaza materialele recuperabile si ofera acumulatoare pentru inmagazinarea energiei produse cu sisteme eoliene si solare si baterii pentru sisteme de energie alternativa..

MAXIMA

CARANDA BATERII SRLCARANDA MAXIMACARANDA MAXIMACARANDA MAXIMA - caracteristici de gabarit si functionale : conform SR-EN 50342+A1/2001/A3:2005;SR EN 50342-1:2006;SR EN 50342-2:2008.

 

DURABILA

CARANDA BATERII CARANDA DURABILA CARANDA DURABILAintretinere redusa - caracteristici de gabarit si functionale : conform SR-EN 50342+A1/2001/A3:2005;SR EN 50342-1:2006;SR EN 50342-2:2008.

 
 
 
 

Servicii acumulatori auto

 • Verificare gratuită puncte de control

  Pentru siguranţa dumneavoastră, când veniţi cu maşina în service-ul din centrele Euromaster, experţii noştri vor verifica gratuit ma (...)

  Sfatul expertului

  Pentru a detecta din timp anumite probleme ale maşinii, se poate face o verificare vizuală a mai multor puncte de control: nivel ulei, anvelope etc.

   
 • Schimb ulei şi filtre

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin (...)

  Sfatul expertului

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an.

   
 • Amortizoare

  Amortizoarele sunt elemente cheie care trebuie verificate la întreținerea auto. Tehnicienii noștri controlează starea amortizoarelor pen (...)

  Sfatul expertului

  Pentru diminuarea acestor riscuri, Euromaster vă sfătuieşte să controlaţi amortizoarele auto la fiecare 80.000 până la 100.000 Km.