Anvelope

Vă putem recomanda anvelopele potrivite pentru vehiculul dumneavoastră şi suntem gata să vă punem la dispoziţie o gamă variată de anvelope, atat din punct de vedere al utilizării lor, cât şi din punct de vedere al mărcilor comercializate.
Alte categorii de produse
 
 • Anvelope vehicule uşoare

  Suntem aici pentru a vă ajuta în alegerea anvelopelor potrivite, indiferent de marca maşinii dumneavoastră sau de bugetul pe care sunteţi gata să îl dedicaţi acestei operaţiuni. Specialiştii noştri vă vor sugera întotdeauna cea mai bună soluţie.

 • Anvelope camioane

  Indiferent dacă puneţi accentul pe cost, pe fiabilitate sau pe longevitate, noi dispunem de anvelope care corespund tuturor nevoilor clienţilor noştri şi care pot echipa: autocamioane, camioane articulate, remorci, autobasculante, cisterne etc.

 • Anvelope utilaje industriale

  În sectorul industrial, echiparea maşinilor cu anvelopele potrivite este esenţială atât pentru desfăşurarea activităţii în condiţii de siguranţă maximă, cât şi pentru realizarea la termen a lucrărilor în care sunt implicare respectivele utilaje.

 • Anvelope utilaje agricole

  Există anumite sectoare în care alegerea anvelopelor este esenţială pentru desfăşurarea activităţii în condiţii de siguranţă şi cu o productivitate sporită. Se poate spune cu certitudine că agricultura reprezintă unul dintre aceste sectoare.

 • Etichetarea anvelopelor

  Aflaţi toate informaţiile necesare despre noua reglementare privind etichetarea anvelopelor. Răspunsuri la întrebări frecvente.